Upcoming Events

Global Knowledge Sharing Session for SAP University Alliances' Academic Community

Join our next Global Knowledge Sharing Session!

SAP University Alliances enables academia around the world to educate and inspire the next generation with SAP solutions. To achieve this SAP UA fosters a community of close partnerships globally, including regional academic boards, industry partners, and 2,720+ educational institutions in 110 countries. Join us on June 13, 2022 09:00 AM CEST and seize the opportunity to exchange with this strong community!

Partner Event:
Fresh Faces Power Days

Mit der Fresh Faces Power Day soll motivierten und IT-begeisterten Studierenden ein attraktiver Einstieg in die Welt des SAP IT-Consulting angeboten werden. Natürlich soll das Angebot an möglichst viele Studierende gerichtet werden. Dafür benötigen wir Ihre Unterstützung bei der Kommunikation des Programms. Bei Fragen steht Ihnen Prof. Dr. Dietmar Kilian gerne zur Verfügung.
Bewerbungsfrist ist der 09. Juni 2022.

12-13 September 2022 in Magdeburg
SAP Academic Community Conference DACH